06-11427135Whatapp icon

Mail ons

info@huureenstudent.com

Onze diensten

Diensten voor een studentenprijs

Ervaren klussers en verhuizers

De ervaren studenten van Huureenstudent.com leveren de diensten van een professional, maar voor een studentenprijs. Diensten die zij kunnen leveren zijn bijvoorbeeld:

Werkzaam in heel Nederland

Klussen door heel Nederland, het hele jaar door

Onze studenten voeren klussen uit in heel Nederland. Een bijkomend voordeel van het inhuren van een student is dat studenten veel flexibeler zijn dan uw gemiddelde klusjesman of verhuizer: onze studenten werken op flexibele tijden en kunnen alle dagen van het jaar worden ingezet.

Schilder

Onze schilders verzorgen op nauwkeurige wijze uw schilderwerk. Zij kunnen uw muren en plafonds schilderen, maar ook uw meubels en kozijnen. Huureenstudent.com levert een totaalpakket: wij regelen alles van schuren tot toplaag.

Tarief: €27,50 per uur. (Minimale afname 3 uur)

Huur een schilder

Klusser

Bent u op zoek naar een all round klusser die uw timmerwerk kan verzorgen, een kast kan monteren of planken, lampen en gordijnrails voor u kan ophangen? Huur dan tegenover een laag tarief een klusser in via Huureenstudent.com.

Tarief: €25,- per uur. (Minimale afname 3 uur)

Huur een klusser

Verhuizer

Een verhuizing is een fysiek zware klus die veel stress met zich meebrengt: dozen inpakken, sjouwen, verhuisbus inladen en uitladen. Hebt u geen behoefte aan deze inspanningen? Laat deze dan uitvoeren voor een laag tarief!

Tarief: €25,- per uur (Minimale afname 3 uur)

Huur een verhuizer

PC-hulp

Wanneer u hulp nodig hebt bij werkzaamheden op uw pc, laptop of tablet kunnen onze studenten u goed helpen. Zij werken er dagelijks mee volgen bijvoorbeeld een ICT-gerichte studie waardoor ze extra veel weten en u goed kunnen helpen.

Tarief: €23,50 per uur. (Minimale afname 3 uur)

Huur een PC-hulp

Tuinier

Heeft u geen groene vingers, maar geniet u wel graag van een gemaaid gazon, gesnoeide struiken en planten in bloei? Dat hoeft geen probleem te zijn: laat uw tuin verzorgen door onze tuiniers en kijk er pas naar om als zij klaar zijn.

Tarief: €25,- per uur. (Minimale afname 3 uur)

Huur een tuinier

Schoonmaker

Gaat u verhuizen en moet uw woning netjes worden opgeleverd? Of bent u op zoek naar een regelmatige schoonmaakhulp? Onze studenten helpen u graag. Zij voeren ook hogedruk-reinigingswerkzaamheden uit.

Tarief: €20,- per uur. (Minimale afname 3 uur)

Huur een schoonmaker

Tarieven

€ 20,- per uur

Schoonmaakdiensten worden verzorgd voor € 20,- per uur.

€ 25,- per uur

Allerlei diensten, zoals kluswerkzaamheden, verhuizingen, tuinieren e.d. worden verzorgd voor € 25,- per uur.

€ 27,50 per uur

Schilderdiensten worden verzorgd voor € 27,50 per uur.

Referenties

Bent u benieuwd naar onze referenties? Dat is heel begrijpelijk! Kom meer te weten over de kwaliteit die wij leveren en lees de referenties op Werkspot!

" Drie sterke, meedenkende jongens hebben mijn spullen netjes ingepakt en zorgvuldig ingeladen. Ook na dat alle spullen verhuisd waren, hebben zij de spullen die zij uit elkaar gehaald hebben netjes in elkaar gezet. Aanrader voor iedereen die goedkoop, maar zorgvuldig verhuisd wilt worden! "

-- Lees meer op Werkspot

" De werkzaamheden zijn boven mijn verwachtingen uitgevoerd en ik kan het iedereen aanraden. Goedkoop én kwaliteit, het bestaat echt! "

-- Lees meer op Werkspot

U heeft een klus... En nu?

Meld u aan met uw klus via ons aanmeldingsformulier. U brengt in wat voor soort klus u heeft en kunt uw eigen ideeën hierover aan ons kwijt. Wij kijken welke student(en) geschikt zijn voor uw klus en stemmen dit af. Wij en onze studenten denken in oplossingen en hebben affiniteit met de door ons geleverde klussen.

Wilt u een student inhuren vanaf € 18,- per uur?
Huur een student
 
WhatsApp Stel u vraag aan ons via WhatsApp